Yarıçap: Kapalı
Yarıçap:
km Set radius for geolocation
Ara

2018 Kanada Turist Vizesi İçin Gerekli Evraklar

2018 Kanada Turist Vizesi İçin Gerekli Evraklar
Vize

Yaz mevsimi yaklaşırken bu sene Niagara şelalasi ve CN Tower’ı gezdireceğimiz akraba ve dostlarımızın en çok sorduğu soruda tekrar gündeme gelmeye başladı: Kanada Turist Vizesi almak için ne gerekli!

Bu yazımızda farklı meslek sahipleri ve durumlar için Kanada Konsolosluğu tarafından istenilen evrakları detaylı olarak sizler için listeledik. Öncelikle lütfen unutmayınız, Türkiye’de ki Kanada Konsolosluğu şahsi başvuru kabul etmemekte ve başvuruları yetkili firmalar aracılığı ile almaktadır.


Kanada Turist Vizesi: Şirket Sahipleri için gerekli belgeler

1. Vize Başvuru formu
2. Pasaport
3. Dört adet biometrik fotoğraf (35x45mm)
4. Vize talep dilekçesi
5. İmza Sirküleri fotokopisi
6. Vergi Levhası fotokopisi
7. Ticari Sicil Gazetesi fotokopisi
8. Faaliyet belgesi aslı
9. Maddi durumunu gösterir belgeler
10. Evli çiftler için evlilik cüzdanı fotokopisi
11. Davetiye
12. T.C Kimlik fotokopisi
13. Otel rezervasyonu
14. Uçak bileti
15. Seyahat sağlık sigortası

Kanada Turist Vizesi: SSK’lılar için gerekli belgeler

1. Vize Başvuru formu
2. Pasaport
3. Dört adet biometrik fotoğraf(35x45mm)
4. Vize talep dilekçesi
5. Vergi levhası
6. Ticari sicil gazetesi
7. İmza Sirküleri fotokopisi
8. Faaliyet belgesi aslı
9. İşe Giriş Bildirgesi
10. Maaş bordrosu
11. SSK Hizmet Dökümü
12. Maddi durumunu gösteriri belgeler
13. T.C Kimlik fotokopisi
14. Otel rezervasyonu
15. Uçak bileti
16. Seyahat sağlık sigortası

Kanada Turist Vizesi: Avukat-Doktor-Eczacı-Diş Hekimi-Mühendisler için gerekli belgeler

1. Vize Başvuru formu
2. Pasaport
3. Dört adet biometrik fotoğraf
4. Evli çiftler için evlilik cüzdanı fotokopisi
5. T.C Kimlik fotokopisi
6. Otel rezervasyonu
7. Uçak bileti
8. Seyahat sağlık sigortası

——İşveren ise;

a. Vize talep dilekçesi
b. Bağlı bulunduğu odadan alınmış faaliyet belgesi orijinali
c. Vergi levhası fotokopisi
d. Meslek kartı fotokopisi
e. Maddi durumunu gösteren belgeler
f. Davetiye orjinali ve fotokopisi

——SSK ya bağlı ise;

a. Vize talep dilekçesi
b. İmza Sirküleri fotokopisi
c. Vergi levhası fotokopisi
d. Ticari Sicil Gazetesi fotokopisi
e. Bağlı bulunduğu odadan alınmış faaliyet belgesi orjinali
f. Meslek kimlik kartı fotokopisi
g. İşe giriş bildirgesi
h. Maaş bordrosu
i. SSK Hizmet Dökümü

——Devlet memuru ise;

a. Dekanlıktan veya bağlı bulunduğu devlet kurumundan alınmış ıslak imzalı ve kaşeli görev belgesi ve izin kağıdı
b. Maaş bordrosu
c. Meslek Kimlik Kartı fotokopisi

Kanada Turist Vizesi: Devlet dairesi çalışanları için gerekli belgeler

1. Vize Başvuru formu
2. Pasaport
3. Dört adet vesikalık fotoğraf
4. Vize talep dilekçesi
5. Faaliyet belgesi orjinali
6. Vergi levhası fotokopisi
7. İmza Sirküleri fotokopisi
8. Ticari Sicil Gazetesi fotokopisi
9. İşe giriş bildirgesi
10. SSK Prim ödentisi
11. Maddi durumunu gösteren belgeler
12. Maaş bordrosu
13. Evli çiftler için evlilik cüzdanı fotokopisi
14. Davetiye
15. T.C Kimlik fotokopisi
16. Otel rezervasyonu
17. Uçak bileti
18. Seyahat sağlık sigortası

Kanada Turist Vizesi: Emekliler için gerekli belgeler

1. Vize Başvuru formu
2. Pasaport
3. Dört adet biometrik fotoğraf(35x45mm)
4. Vize talep dilekçesi
5. Emekli Cüzdan Fotokopisi
6. Emeklilik maaşı alındığı hesap cüzdanı fotokopisi
7. Maddi durumunu gösteren belgeler
8. T.C kimlik fotokopisi
9. Otel rezervasyonu
10. Uçak bileti
11. Seyahat sağlık sigortası

Kanada Turist Vizesi: Ev hanımları için gerekli belgeler

1. Vize Başvuru formu
2. Pasaport
3. Dört adet biometrik fotoğraf(35x45mm)
4. Vize talep dilekçesi
5. Maddi durumunu gösteren belgeler
6. Eşine ait evraklar
7. Evli olanlar için evlilik cüzdanı ve fotokopisi
8. T.C  Kimlik Fotokopisi
9. Otel rezervasyonu
10. Uçak bileti
11. Seyahat sağlık sigortası

Kanada Turist Vizesi: Öğrenciler için gerekli belgeler

1. Vize Başvuru formu
2. Pasaport
3. Dört adet biometrik fotoğraf
4. Öğrenci belgesi aslı
5. Ailesine ait belgeler
6. 18 yaşından küçükler için anne ve babadan noter onaylı muvafakat name
7. T.C kimlik fotokopisi
8. Vukuatlı nüfus kayıt örneği
9. Otel rezervasyonu
10. Uçak bileti
11. Seyahat sağlık sigortası

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar ile işaretlenmişlerdir