Registration

The Latest News

Kimin Üzerinde Daha İyi Duruyor? Komik ve Şaşırtıcı Benzerlikler!

Kimin Üzerinde Daha İyi Duruyor? Komik ve Şaşırtıcı Benzerlikler!

Kasım 12, 2018

Giydiğiniz kıyafetlerin desen veya tarzlarına günlük hayatta hiç rastladınız mı? Aşağıdaki resimlerde de göreceğini

Kanadaya Yeni Gelenler İçin "Yapılacaklar" Listesi

Kanadaya Yeni Gelenler İçin "Yapılacaklar" Listesi

Ekim 10, 2018

Kanadaya yeni gelenlerin veya gelecek olanların en çok sorduğu ve en çok ihtiyaç duyulacak adımların listesini bu y

Yorumlar

Yükleniyor…

İşyeri ve Hizmetlerinizi Bizimle Duyurun

Web Sitesi ve Cep Uygulamamız ile Şahıs veya Firma Hizmetlerinizi binlerce kişiye ulaştırın. Kanada’nın en geniş İş ve Bilgi ağı Katalog Kanada olarak sizlere hizmet etmekten mutluluk duyarız!

Yükleniyor…
İstatistikler: 61 Kategoriler 29 Konumlar 288 Kaynaklar

People Are Satisfied

Yükleniyor…

Frequently Asked Questions

Vatandaşlık Başvurusunda PR almadan Önceki Dönem Sayılıyor mu?

Yeni yasa ile beraber Kanada’da Permanent Resident olmadan önce refugee, work permit veya study permit gibi geçici statülerde bulunmuş kişilerinde bu sürenin bir kısmını 3 yıllık bekleme süresine ekleyebilecektir fakat henüz bu sürenin ne kadarının toplam rakama eklenebileceği hükümet tarafından açıklanmamıştır.

Üniversite veya Kolej Okumadan Önce Kanada'da Dil Okuluna Gidebilir miyim?

Evet. Okumak istediğiniz Üniversite veya Kolej'in kendi bünyesindeki dil okullarına katılabilirsiniz. Kayıt esnasında dil sınavına girerek seviyeniz belirlenir ve kendi seviyenize uygun İngilizce dil sınıflarına kayıt ettirilirsiniz fakat tabiki dil eğitimi içinde okuyacağınız branşa ek olarak ücret ödemeniz gereklidir. Gerekli seviyeye ulaştığınızda ise eğitiminize başlayabilirsiniz. Bunun haricinde özel dil okullarınada gidebilirsiniz.

2017 Yeni Vatandaşlık Yasasına Göre Süreler Nedir?

Eski yasaya göre Kanada'daki Permanent Residence statüsündeki kişilerin son 6 yılın 4 yılında Kanada’da yaşamış olmasını şart koşuluyordu fakat 2017, 3 Mayıs tarihinde yeni onaylanan yasaya göre bu süre; 5 yıllık dönemin 3 yılı olarak kısaltılmıştır.